fbpx
augustus favorieten
Bullet Journal,  Interieur

Augustus favorieten: Stationery & Interieur

Hebben jullie dat ook? Dat een jaar vroeger (vroegâh) véél langer leek te duren dan nu? Zo’n schooljaar op de basisschool hield maar niet op. Ik heb nu oprecht één keer geknipperd en het is alweer september. Augustus is voorbij gevlogen! Maar het was wel een fijne maand. Ik heb geblogd, ben een paar dagen in Zeeland geweest, feestjes gehad, ben verbrand, heb genoten. Heerlijk!

Toch heb ik ook nog ergens de tijd gevonden om een paar dingetjes te kopen deze maand. Ja, ik hoor je denken, waar háált ze de tijd vandaan?! Ik geef toe, het is een gave! De leukste wil ik graag met jullie delen, dus hier zijn mijn favorietjes van deze maand!

Come on baby, light my fire

Deze geurkaars van Mañana Mañana ruikt zó ongelooflijk lekker en ziet er daarnaast ook megaleuk uit! Ik heb hem onderhand bijna helemaal opgebrand en het is dus alweer tijd voor een nieuwe. Gelukkig ben ik bijna jarig en gaat deze sowieso op het verlanglijstje. Ik kwam deze kaars tegen op Instagram en door de geur (vijgen, echt eeuwige liefde) moest ik hem sowieso proberen! Hij is handgegoten en helemaal plantaardig dus je kan met een gerust hart dit kaarsje aansteken. De webshop van Mañana Mañana zit ook vol met andere leuke items dus neem zeker een kijkje zou ik zeggen!

geurkaars favoriet

Let it grow, let it grow!

De pannenkoekenplant of Pilea peperomioides (confession, dat moest ik even googelen) stond al heel lang op mijn lijstje. Moest. Ik. Hebben!! Nu kom ik geregeld in een tuincentrum en toch liep ik er elke keer langs. Waarom, dat is me een raadsel. Maar nu heb ik hem eindelijk en ik ben er zo blij mee. Dit is een heel fijn plantje dat vrij gemakkelijk te verzorgen is. Want hoewel ik hou van planten (niet van bloemen, planten), vergeet ik soms een beetje de gebruiksaanwijzing qua water geven en dan is het prettig als een plant me dat vergeeft en het overleeft.

pannnekoekenplant favoriet

Oops, I did it again…

Ja, wat zal ik zeggen. Hoi, ik ben Esther en ik ben verslaafd aan notitieboeken. Maar kijk dan! Hij is zo gaaf en empowering! Ik zal ze het tegendeel bewijzen! Jawel! Lang verhaal kort, ik zag ook deze langskomen op Instagram en was meteen verkocht. Direct besteld, volgende dag binnen, Esther blij. Ik heb hem gekocht in de webshop van Casa Lien en zij heeft hem ook nog eens ontzettend leuk ingepakt. Feestje bij ontvangst! Ook haar webshop staat vol met andere leuke items, van interieur tot stationery, dus als je daar bent klik dan zeker even verder!

notitieboek favoriet

Push it, p-push it good

Stempels, ook een dingetje. Beginnen met een Bullet Journal en een Traveler’s Notebook is en blijft een glijdende schaal. Je begint met een leeg boekje en een pen, maar de verzameling breidt zich langzaam maar zeker uit. Je kan er niks aan doen, het gebeurt gewoon. Een libelle had ik nog niet en blauwe inkt ook niet. Dus als de Dille & Kamille dan zulke leuke heeft liggen, ja dan moet je wel! Ik heb ze ook direct gebruikt en ik ben verliefd. Geslaagde aankoop dus!

stempels favoriet

Dit waren mijn favorieten van deze maand. Hopelijk heb je ook wat leuks ontdekt! Disclaimer: Quelque Chose is niet aansprakelijk voor eventuele impulsaankopen…

Liefs,

Esther

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!