fbpx
instaproof header
Is het wat?

Ben jij al Instaproof? Dit boek laat zien hoe het moet!

Wil je tegenwoordig online iets bereiken dan ontkom je er bijna niet aan om ook een Instagramaccount aan te maken. Nu vind ik dit absoluut geen straf en instagram ik er lekker op los, maar hoe zorg je ervoor dat mensen jouw foto’s ook zien? Hoe word je Instaproof?

Instaproof het boek

Dit is waar het nieuwe boek van Kirsten Jassies en Joyce Nafzger om de hoek komt kijken, Instaproof, in 15 stappen naar insta(nt) succes op Instagram! Dit boek leert je in 15 praktische stappen de ins & outs van Instagram. Instaproof staat onder andere stil bij de werking van het ‘almighty’ algoritme van Instagram en benadrukt het belang van een duidelijke doelstelling en herkenbare stijl. Verder leggen ze uit waarom het belangrijk is authentiek en vooral ook sociaal te blijven! Kom maar door met die volgers!

instaproof binnenkijken

Is het wat?

Het is zeker wat! Ik ben sowieso heel gevoelig voor goede vormgeving, #millennial, dus alleen daarom al zou ik dit boek aanschaffen. Maar ook de inhoud is zeker de moeite waard! Bepaalde punten wist je misschien al, maar toch is het fijn om alles nog een keer op een rijtje te hebben. Instaproof staat verder vol met foto’s van andere Instagrammers, dus voor wat inspiratie is het ook een heel fijn boek!

Voor de beginnende instagrammer die zijn of haar account wil laten groeien is Instaproof dus echt een aanrader, maar ook de doorgewinterde Insta-influencer heeft zeker nog wat aan dit boek! Al is het alleen maar om hem op de koffietafel te hebben liggen. Ik ga in ieder geval het stappenplan van Kirsten en Joyce toepassen op mijn account en wie weet ben ik dan over een tijdje wel helemaal Instaproof!

Mocht je nu denken, kom maar door met dat boek! Hier kan je hem kopen! Het boek is nog maar net uit en de tweede druk is nu al op komst! Heb jij Instaproof al gelezen? En nu we het toch over Instagram hebben, volg je mij al? #instaproof

Liefs,

Esther

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!