fbpx
Boek P.S. I still love you
Is het wat?

Boek gelezen: P.S. I still love you

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik groot fan ben van het boek en de film To all the boys I’ve loved before. De film heb ik al (te) vaak gekeken, het boek heb ik verslonden en de schrijfster Jenny Han is met stip mijn favoriete persoon van 2018! Ik deel graag mijn enthousiasme met jullie, dus heb ik na het eerste boek meteen het tweede deel P.S. I still love you erbij gepakt. Want jawel, Jenny Han heeft een trilogie over Lara Jean geschreven! Over het eerste deel was ik laaiend enthousiast, maar is het tweede deel net zo geslaagd als het eerste?

SPOILER ALERT! Het tweede deel gaat natuurlijk verder waar het eerste is gebleven, dus als je van plan bent deze kerst je voor het eerst onder te dompelen in de wereld van To all the boys I’ve loved before, dan moet je nu wegklikken! Mocht je nog twijfelen of het echt leuk is, lees dan mijn reviews van de film en het eerste boek. Wil je gewoon doorlezen, mag ook. Maar dan heb ik je in ieder geval gewaarschuwd! Oké, en door.

P.S. I still love you

Het boek P.S. I still love you gaat dus ook thank god ongeveer direct verder waar het vorige boek ons heeft achtergelaten. Geen gigantische sprongen in de tijd, gewoon door met het verhaal. Lara Jean had niet verwacht dat ze verliefd zou worden op Peter. Maar nu ze een echte relatie hebben, komen daar ook ineens een hoop andere gevoelens bij kijken. Lara Jean komt erachter dat verkering met Peter lastiger is dan ze van te voren had gedacht. Als er dan ook nog een beschamende video op het internet verschijnt en Lara Jean een antwoord op één van haar andere liefdesbrieven krijgt, is het nog maar de vraag of zij en Peter hier wel samen uitkomen.

© Netflix

Is het wat?

Ik zal maar meteen met het belangrijkste beginnen. Ook in P.S. I still love you is er genoeg screentime, of eigenlijk papertime, voor Peter (en dus Noah Centineo als mental image). Ik dacht dat jullie dat wel zouden willen weten. Komt goed dus! Maar dit boek brengt je wel flink aan het twijfelen. John Ambrose Mclaren verschijnt op het toneel en dat doet hij toch verdomde goed. Team John, team Peter. Ik ben lost. Het boek P.S. I still love you heb ik misschien wel nog sneller uitgelezen dan het eerste deel. Echt een aanrader! En dan de film, dat tweede deel moet er gewoon komen. Netflix, waar blijft ie? De wereld wil dit zien! Ik wil best helpen, geen probleem, heeft Noah nog een personal assistant nodig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier kan je het boek P.S. I still love you kopen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!