fbpx
gouden lijntjes boek
Bullet Journal,  Is het wat?

Boek gelezen: Gouden Lijntjes, Handlettering en Illustratie in je Bullet Journal

Als je mijn blog regelmatig leest weet je, mijn Bullet Journal en ik zijn close. Ik deel ook met liefde elke maand mijn Bullet Journal setup met jullie. De inspiratie hiervoor komt van middagjes doodlen in mijn notitieboekjes of  haal ik van Pinterest en Instagram. Daar volg ik onder andere Anne, van Gouden Lijntjes. Ten eerste een superleuk mens, maar haar Bullet Journal is ook echt jaloersmakend creatief. Toen zij aankondigde met Gouden Lijntjes een boek uit te gaan brengen over Bullet Journaling moest ik die natuurlijk hebben. Wel, het moment is hier, ik heb hem binnen! En uitgelezen ook! Dus nu kan ik mooi voor de feestdagen aan jullie laten weten of deze zo hoppatee direct op je wishlist kan. Want, is het wat?

Handlettering & Illustratie in je Bullet Journal

Fijn toch als de titel van een boek meteen duidelijk maakt waar het over gaat. Zo ook bij dit boek van Gouden Lijntjes. Je vindt hierin eerst een duidelijke en praktische uitleg over het hoe en waarom van een Bullet Journal. Verder zit het boek ook vol met inspiratie en opdrachten om direct zelf aan de slag te gaan met handletteren en illustreren. Dit mag in het boek, voor de perfectionisten onder ons even een drempel, maar ook in jouw eigen Bullet Journal. Tussen de bedrijven door deelt Anne een hoop tips en haar eigen ervaringen met haar Bullet Journal. De vormgeving van het boek is ook helemaal in lijn met de posts die je op Instagram langs ziet komen van Gouden Lijntjes. Love it. Oei, geef ik nu mijn conclusie al weg?

gouden lijntjes boek

Is het wat?

Komt waarschijnlijk niet meer als een verrassing maar, JA! Wat een leuk boek is dit. Helemaal voor de beginnende Bullet Journaler! Zo, probeer die maar eens 10 keer snel achter elkaar te zeggen, ik eindig met Pullit Janalala. Maar goed, ik dwaal af. Ik heb echt enorm genoten van dit boek van Gouden Lijntjes. Ik heb hem in één ruk uitgelezen en ben daarna meteen aan het tekenen geslagen. Hij ligt ook te pronken op mijn bureau, want wat ziet dit boek er leuk uit! Leuk detail vind ik ook dat veel pagina’s in het boek dotted zijn, net als de meeste Bullet Journals!

Wil je dus beginnen met een Bullet Journal, maar weet je door de overload aan mogelijkheden niet meer wat te doen? Dit boek van Gouden Lijntjes geeft je weer wat richting. Ben je al langere tijd bezig met Bullet Journalen, dan is dit boek leuk voor nieuwe inspiratie, zeker als je handletteren en illustreren meer wil gaan toepassen in je Bullet Journal! Kortom, aanrader. Dit boek kan op je wishlist!

Liefs,

Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!