fbpx
Bullet Journal method flatlay
Bullet Journal,  Is het wat?

Boek gelezen: De Bullet Journal Methode

Eind vorig jaar was Mister Bullet Journal, Ryder Carroll, in Nederland. Hij was hier voor een korte promotietour voor zijn boek De Bullet Journal Methode. Als Bullet Journal fan was mijn interesse meteen gewekt en ik heb het boek dan ook niet lang daarna gekocht. Twijfel je nog of je dit boek moet kopen voor jezelf (of iemand anders)? Of heb je hem al en wil je gewoon weten wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

Bullet Journal methode boek

De Bullet Journal Methode

Waar dit boek over gaat ligt natuurlijk redelijk voor de hand. De Bullet Journal Methode legt jou stap voor stap uit hoe het systeem werkt dat Ryder Carroll heeft bedacht. Het boek geeft onder andere antwoord op de vraag wat een Bullet Journal is en hoe het ook voor jou kan werken. Daarnaast bevat het boek ook een aantal praktische opdrachten die je kunt uitvoeren om mee te beginnen en jezelf aan het denken te zetten.

Bullet Journal methode voorbeeld
Pagina uit de Bullet Journal Methode

Het boek gaat over het standaardsysteem, maar er zitten ook een hoop voorbeelden in van hoe mensen het systeem ‘eigen’ hebben gemaakt. Dat is ook het mooie van een Bullet Journal, je kan alles bijhouden wat jij wil bijhouden. Zo is iedere Bullet Journal uniek! Daarnaast wordt in het boek ook heel duidelijk aangegeven dat het allemaal niet perfect hoeft. Het mag op jouw manier. Probeer het gewoon vol te houden. Je zal zien dat het op een gegeven moment makkelijker gaat!

Bullet Journal methode pagina
Pagina uit ‘De Bullet Journal Methode’

Is het wat?

Ja, dit boek is zeker wat! Wil je beginnen met een Bullet Journal maar weet je niet goed hoe, dan is de Bullet Journal Methode het ultieme naslagwerk voor al je vragen. Ben je al langer aan het Bullet Journalen, ook dan is dit boek ontzettend leerzaam. Ik ben weer helemaal geïnspireerd om back to basic te gaan en het systeem weer op te pakken zoals het ooit is bedoeld. Houd mijn volgende plan with me in de gaten voor het resultaat! Heb jij de Bullet Journal Methode al gelezen?

P.S. Ben je nou helemaal enthousiast en wil je het boek direct aanschaffen? Klik dan op de afbeelding hieronder. Let op, dit is een affiliate link! Jij betaalt dus niks extra, maar ik ontvang van bol.com een klein percentage van het aankoopbedrag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!