fbpx
gelukkig nieuwjaar
Persoonlijk

Gelukkig Nieuwjaar! Terugblik en vooruitkijken.

Zo het is hier een paar dagen stil geweest! Feestdagen, ziek, drukte, het kwam er even niet van. Maar op deze laatste dag van 2018 wil ik jullie allemaal toch een gelukkig nieuwjaar wensen en een tipje van de sluier oplichten voor 2019!

Even terugblikken: Mijn 2018

Dit jaar blijft voor mij een bijzonder jaar. Ik begon met Bullet Journalen en mijn blog. Beide waren een schot in de roos. Ik koos meer voor mezelf dit jaar en dat begint zijn vruchten af te werpen. Begin 2018 voelde ik me ontzettend moe en kwam er niks uit mijn vingers. Nu zit ik vol met ideeën en energie. Echt een wereld van verschil!

We wonen nu een heel kalenderjaar in ons grote-mensen-huis en hebben alle seizoenen meegemaakt. Het huis en de tuin blijven een work in progress maar stukje bij beetje wordt het steeds meer ons plekje. In 2019 gaan we hopelijk echt de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ zetten!

We zijn in 2018 ook lekker veel op pad geweest. Wintersport, zomer in Zeeland, de Ardennen, wandelen in Oostenrijk en als absoluut hoogtepunt onze tweede reis naar Japan! Het was wederom een fantastische reis en ik kan niet wachten om de volgende trip naar het land van de rijzende zon te plannen! We zijn er nog lang niet uitgekeken (en gegeten).

En dan nu vooruitkijken: Mijn plannen voor 2019!

Maar nu staat 2019 voor de deur en dat betekent plannen maken! Mijn blog gaat sowieso mee het nieuwe jaar in en ik ga ook lekker door met de Bullet Journal artikelen elke vrijdag. Ik begin langzaam mijn niche te ontdekken op het internet en daar wil ik meer gebruik van maken!

Zo wil ik komend jaar handletteren met persoonlijke verhalen combineren door elke week een quote te tekenen en vervolgens bespreken wat deze voor mij betekent. Ook ben ik van plan om een shop toe te voegen aan mijn blog met bijvoorbeeld (handige) stickers voor het Bullet Journalen!

Een ander plan is om workshops te gaan geven over Bullet Journalen. Van veel mensen hoor ik dat ze er maar niet aan beginnen vanwege tijdgebrek of omdat ze denken dat ze niet creatief genoeg zijn. Ik vind dat altijd zo jammer, want Bullet Journalen is naar mijn idee voor veel mensen echt een oplossing!

Gelukkig nieuwjaar!

Ik wens je nogmaals een gelukkig nieuwjaar! Bedankt dat je hier bent en mijn hersenspinsels leest. Dat al je wensen en dromen maar uit mogen komen in 2019! Zo, ik ga aan de oliebollen, maar ben jij nog niet uitgelezen? Dan heb ik hier nog mijn meest gelezen artikelen van 2018 voor je!

10 dingen die je herkent als je van de grote stad naar een klein dorp bent verhuisd!

10 dingen die je herkent als sporten niet jouw ding is

Hoe begin ik een Bullet Journal?

Vijf dingen die je moet weten over mij


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!