fbpx
Persoonlijk

Hallo Wereld!

Oké, daar gaan we. Mijn eerste, echte, eigenste blog. Wat is hier al een hoop tijd en denkwerk in verdwenen en nog zit ik hier met samengeknepen billen. Al geruime tijd speel ik met de gedachte om het creatiefje in mij een uitlaatklep te geven. Hoe ik dat zou gaan doen was mij heel lang niet duidelijk, maar na veel nadenken en ook heel veel praten (sorry iedereen) kwam ik uit bij wat ik als kind al leuk vond om te doen, schrijven!

Schrijven kan tegenwoordig lekker online en is leuk te combineren met een paar andere hobby’s van mij: fotografie, video’s maken en tekenen. Oja, en praten. Ik praat veel en lang. Zo veel en zo lang, dat de mensen om mij heen niet altijd meer zin hebben om naar me te luisteren. Maar dus wel veel materiaal om op te schrijven! Daar maak ik dan wat foto’s bij en plaats alles hier op dit blog. Als je dan tijd en zin hebt, kan je het gewoon lezen. Iedereen blij!

Alleen, bloggen heb ik nog nooit gedaan en dus vind ik dit echt rete-spannend. Maar, de lijstjes met onderwerpen zijn gemaakt, de website is gebouwd en vanaf nu vind je hier mijn belevenissen, gedachten en hopelijk ook wat inspiratie! Ik channel mijn innerlijke Pippi Langkous en dus denk ik dat ik dit wel kan. Oké, daar gaan we. Publiceer.

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!