fbpx
iPhone zoekt hoesje
Lifestyle

iPhone zoekt hoesje…

Rustig maar, de foto hierboven is een reconstructie. Ik heb voor het dramatische effect wat glassplinters toegevoegd. Als mijn iPhone er echt zo uit had gezien toen ik hem op de grond liet vallen dan was ik heel hard gaan huilen, ook al stond ik midden op straat. De meeste smartphonebezitters zullen dit gevoel wel kennen. Je laat je telefoon vallen. Is ie nog heel, of is ie het niet? Oh, die hartverzakking, die angst. Maar goed, wat triggerde deze flashback? Dat zal ik je vertellen. De presentatie van de nieuwste iPhones! Die schijnen namelijk het sterkste glas ooit te hebben. Nou, dan heb je mijn aandacht!

Zeg maar nee, dan krijg je er twee

Of drie in dit geval. Het kan je bijna niet ontgaan zijn de afgelopen week dat er drie nieuwe iPhones aankomen! Drie! De iPhone Xs, Xs Max en Xr. En ja, hoewel ik gewoon nog een prima werkende iPhone heb, wil ik ook deze allemaal hebben. Meteen. Vooral ook vanwege de uitstekende camera die ze erin hebben gestopt. Hij is gewoon weer beter! Gelukkig loopt mijn abonnement bijna af, dus ik ga alles net zo lang rekken tot ik direct de iPhone Xs op de kop kan tikken.

Wat ik wel een nadeel vind van telefoons die steeds beter worden, is dat ze ook steeds onmisbaarder worden. We kunnen niet meer zonder. Het zal je maar gebeuren, dat je hem dus laat vallen en je scherm stuk is! Daar wil je gewoon niet over nadenken. En dan te bedenken dat waarschijnlijk een groot deel van jullie dit artikel leest met een barst ergens in het scherm. Zo zonde. Start de vioolmuziek.

Team hoesje

Ik ben daarom eigenlijk altijd #teamhoesje geweest. Naast het feit dat ik niet in staat blijk om een telefoon vast te kunnen houden zonder hoesje, die dingen zijn gewoon echt te glad, vind ik het ook leuk om elke keer de look van mijn telefoon te kunnen veranderen. Toch wilde ik het één keertje proberen zonder hoesje. Maar toen heb ik dus meteen mijn iPhone laten vallen. Scherm stuk. Ik was direct genezen. Echt, hoesjes voor het leven!

Dat moment ook dat hij viel. Het ging echt in slowmotion. Ik voelde ook meteen dat mijn scherm niet meer uit één deel bestond. Een paar tellen nog getwijfeld of ik hem op ging pakken. Ik was gewoon nog niet klaar om te accepteren dat elke swipe voortaan glassplinters in mijn duim ging opleveren, oké?!

Shine bright like a diamond!

Maar dat ligt gelukkig allemaal achter me. Als ambassadrice van #teamhoesje, betekent een nieuwe iPhone uiteraard ook shoppen voor een nieuw hoesje. Ja, dat kan al prima voordat je de telefoon überhaupt in je handen hebt gehad. Er is ook al zoveel keus! Op dit moment ben ik dus het internet van boven tot onder aan het doorspitten, op zoek naar het leukste hoesje voor mijn toekomstige iPhone. En ik denk dat ik het winnende iPhone Xs hoesje heb gevonden. Dit hoesje is zo heerlijk shiny! Je hebt geen flits meer nodig, hij geeft gewoon bijna zelf licht! Love it. 

iPhone xs hoesje
Bron: shop4hoesjes.nl

Maar ik zou mezelf niet zijn als ik voor de zekerheid toch nog even goed verder kijk in het aanbod. Misschien mis ik wel de mooiste! Bij shop4hoesjes.nl hebben ze sowieso nog zoveel meer keus! Ook voor andere toestellen. Misschien dat ik voor mijn huidige telefoon nog even een nieuw hoesje aanschaf, om het wachten op mijn toekomstige iPhone te verzachten. Heb jij ook altijd een hoesje voor je telefoon of ben jij zo’n daredevil die wel ziet waar het schip strandt?

Liefs,

Esther

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met shop4hoesjes.nl 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!