fbpx
mcdonalds veggie header
Food,  Is het wat?,  Lifestyle

McDonald’s komt met nieuwe Veggie Burgers: Is het wat?

Ik hou niet van koken, maar wel van eten. Dus toen ik hoorde dat McDonald’s twee nieuwe Veggie burgers aan hun menu ging toevoegen, moest ik dat uiteraard proberen. McDonald’s wil met deze twee burgers inspelen op het veranderende eetgedrag van hun gasten. Steeds meer mensen eten tegenwoordig minder vlees. McDonald’s wil voorkomen dat je als flexi- of vegetariër moet inleveren op smaak en kwaliteit en introduceert daarom een vegetarische variant van twee bestaande burgers. Deze nieuwe Veggie burgers staan sinds 28 augustus permanent op het menu van McDonald’s!

Nu hoor ik je denken, is ze nou speciaal hiervoor naar de McDonald’s gereden? Yes, I did. Dat heb ik gewoon voor jullie over. Dat het ook een mooi excuus was om een keer langs de McDonald’s te gaan heeft er niets mee te maken. Echt niet. Tegenwoordig heeft iedereen last van keuzestress en daarom wilde ik jullie gewoon een handje helpen door deze burgers alvast voor jullie te proberen. Zo ben ik. Want, is het wat?

McChicken Veggie

De eerste burger. De spanning stijgt. Ik kies zelf niet vaak voor de McChicken, dus ik verwacht ook niet dat de Valess-burger daar verandering in gaat brengen. Hoewel vegetarische burgers de laatste jaren met sprongen vooruit gaan, hebben ze in vergelijking met vlees toch nog vaak net iets minder smaak, vind ik dan. Ik eet liever gerechten die vegetarisch bedoeld zijn, dan hoeft het nergens op te lijken en is het dus gewoon van zichzelf lekker. Maar don’t hate it before you try it!

Ik moet zeggen, de McChicken Veggie is een prima burger. Broodje, burger, sla, sausje. Geen poespas. Ben je fan van de McChicken, dan kan je deze ook  waarderen. Hij doet zeker niet onder voor de originele burger. Ik vind de kipvervanger van Valess zeer geslaagd, voor iets dat geen kip is maar er wel op moet lijken zitten ze er dichtbij! Hij is goed krokant en heeft een stevige bite. De McChicken Veggie heeft me niet omver geblazen, maar het is wel gewoon een lekkere burger.

mcchicken veggie

Homestyle Crispy Chicken Veggie

Ja, dan deze. Alleen al door het doosje schoten mijn verwachtingen omhoog. Ik ga gewoon heel goed op dingen als homestyle en brown paper bags. Kartonkleur dus eigenlijk. In ieder geval, McDonalds, de branding werkt! Maar dan de burger zelf. Want hij kan dan wel mooi verpakt zijn, maar is het ook daadwerkelijk een lekkere burger?

Dat is het zeker. Deze burger vind ik dus echt heel erg geslaagd! De Homestyle Crispy Chicken Veggie bestaat naast de burger van Valess uit een luxe sesambroodje, natuurlijk gerijpte cheddar kaas, batavia sla, rode ui, gekarameliseerde uiencompote en een spicy pimento saus. Nou als daar het water je niet van in de mond loopt, weet ik het ook niet meer. Ik baal er nu al van dat ik er maar één had. Ik ben een geen-frieten-alleen-burgers-meisje, dus hoe meer burgers hoe beter! Hij was lekker tot de laatste hap. Deze burger is een absolute aanrader en ga ik sowieso nog een halen!

homestyle mcdonalds veggie

Hebben jullie de nieuwe Veggie burgers al een keer geprobeerd?

Liefs,

Esther

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!