fbpx
Bullet Journal setup 2019
Bullet Journal

Mijn Bullet Journal setup voor 2019!

Het is gewoon alweer bijna 2019! Voor mijn gevoel is 2018 echt in twee keer knipperen voorbij gevlogen. Maar het is me op de een of andere manier toch gelukt om een hele Leuchtturm vol te pennen. Dus zit ik hier nu met een nieuwe voor mijn neus. Nog helemaal leeg. En perfect. Damn, ik heb altijd zo’n moeite met de eerste strepen. Maar daar gaan we, komt ie. Mijn Bullet Journal setup voor 2019!

Bullet Journal setup 2019 empty

De standaardpagina’s

In mijn Bullet Journal setup voor 2019 begin ik heel braaf met de key. Zoals het hoort, lekker makkelijk, voorin. Ik moet zeggen dat ik een beetje lui ben geweest, want ik heb gewoon de key nagetekend die ik had gemaakt voor mijn ‘Hoe begin ik een Bullet Journal?’-post. Maar ik was daar gewoon zo tevreden over dat ik hem ook zelf wilde gebruiken.

Bullet Journal setup 2019 key

In mijn Leuchtturm van dit jaar zit al een inhoudsopgave, dus die heb ik overgeslagen. Wel heb ik een cheatsheet gemaakt, met daarop het aantal vakjes per pagina. Ik vergeet dat elke keer, dus leek het me handig om dit eens op te schrijven. Opdat ik het nooit meer vergeet! Het heeft me bij het maken van deze setup al meerdere keren geholpen. Dus mijn tip voor jou, maak er ook één. You’re welcome!

Bullet Journal setup 2019 cheat sheet

Dan nu mijn future log. Vorig jaar heb ik de verschrikkelijke fout heb gemaakt mijn future log in horizontale vakken te verdelen. Ik ken veel mensen die jarig zijn in februari, dus dat vak was na het invullen van de verjaardagen meteen vol. Kon verder niks meer bij. Eén ding wist ik dus zeker, in mijn Bullet Journal setup voor 2019 gaat mijn future log verticaal! Verder heb ik hier wat washitape en stickers tegenaan gegooid voor wat kleur!

Bullet Journal setup 2019 future log

Mijn andere collecties

Naast de pagina’s die je nodig hebt voor het Bullet Journalen, voeg ik ook altijd wat extra spreads toe aan mijn Bullet Journal. Dit zijn de dingen die ik ook wil bijhouden tijdens 2019 en die ik graag op één (of twee) pagina’s wil verzamelen. Zo krijg ik uiteindelijk een mooi overzicht!

Doelen voor 2019

Ik begin met mijn doelen voor 2019. Dit jaar ga ik ze opsplitsen in persoonlijke en professionele doelen. Ik moet nog even goed gaan nadenken wat mijn professionele doelen gaan worden. Ik ga voor mezelf beginnen en hoe ik dat allemaal vorm moet gaan geven vind ik onwijs spannend. Maar we gaan ervoor in 2019!

Bullet Journal setup 2019 goals
Mijn jaar in foto’s

In mijn vorige Bullet Journal heb ik geprobeerd om een jaar lang elke maand een Polaroid foto te maken en die in mijn Bullet Journal te plakken. Ik merkte alleen dat ik mijn Instax vaak vergat en ik dan uiteindelijk geen leuke foto had om op te plakken. Dus hield ik er halverwege het jaar mee op. Voor mijn Bullet Journal setup voor 2019 heb ik er daarom een ‘gewoon’ foto-overzicht van gemaakt. Ik ga proberen van elke maand in ieder geval één foto hier op te plakken! Wish me luck…

Bullet Journal setup 2019 pictures
Bullet Journal setup 2019 camera
Gratitude log

Vorige week heb ik jullie al verteld over hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling kunt volgen in je Bullet Journal. Die post ging onder andere over Gratitude Logs. Hiermee kun je in je Bullet Journal bijhouden waar je allemaal dankbaar voor bent. Je kant dit dagelijks bijhouden in je Bullet Journal of aan het eind van de maand invullen zoals ik heb gedaan in mijn setup voor 2019!

Bullet Journal setup 2019 gratitude log
Boeken en films

Elke keer als ik een gave trailer voorbij zie komen denk ik, “Onthouden Es!”. Dat lukt me alleen nooit en als mijn vriend en ik dan een film willen uitzoeken hebben we geen idee meer. Dus ben ik begonnen met het bijhouden van een lijstje met films en series die ik graag wil zien. Als ik ze dan heb gekeken vink ik ze af. Werkt als een trein! En met boeken doe ik hetzelfde.

Bullet Journal setup 2019 boeken en films
Spaardoelen en verlanglijstje

Net als met films en boeken denk ik vaak, “Oh, dat is leuk om te vragen voor verjaardag/kerst/whatever, onthouden Es!”. Alleen lukt dat me dus ook nooit en als mensen dan vragen wat ik wil hebben, heb ik geen idee. Dus houd ik een lijstje bij met dingen die ik graag zou willen hebben. Ook als ik zelf iets wil kopen zet ik het erbij. Als het dan iets groots is waar ik voor moet sparen, dan schrijf ik hem bij mijn Savings Tracker en kan ik daar mijn voortgang bijhouden.

Bullet Journal setup 2019 sparen en wensen

Dit was alweer mijn Bullet Journal setup voor 2019! Hierna begin ik met januari, maar dat zien jullie volgende week. Wat houden jullie allemaal bij in je Bullet Journal? Ben jij al klaar voor 2019?

Welke producten ik gebruik:

Leuchtturm 1917

Sakura Pigma Micron fineliners

Crayola 50 Supertips Viltstiften

Fudenosuke brush pen 

2 Comments

  • Mevrouw Marloes

    Wauw, jouw bullet journal pagina’s zijn elke keer zo mooi! Ik ga door in de bullet journal die ik vorig jaar heb aangeschaft, deze heb ik namelijk nog niet superveel gebruikt. Ik heb nog geen spreads gemaakt, maar met deze inspiratie van jou heb ik wel zin om aan de slag te gaan! Misschien dat ik dat vanmiddag ga doen 🙂

    Liefs,
    Marloes
    Mevrouw Marloes blogde over Mijn verlanglijstje 2.0My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!