fbpx

Over Quelque Chose

Hoi! Wat leuk dat je er bent! Wil je graag lekker creatief aan de slag? Maar weet je niet waar te beginnen of zoek je juist inspiratie? Of misschien ben je juist op zoek naar illustraties op maat? Staak je zoektocht, je bent hier aan het juiste adres! Met mijn blogs en illustraties hoop ik jou te inspireren om die pen, kwast of soms zelfs gewoon de was op te pakken en lekker (offline) aan de slag te gaan. Maar ook als jouw creativiteit zich uit in uren Netflix kijken of boeken lezen zit je hier goed!

Ik ben Esther en ik woon samen met vriend, twee katten en een hond in een echt grote-mensen-huis in Soesterberg. Ik weet niet beter dan dat ik vroeger altijd zat te tekenen en te dromen. Ik schreef veel en speelde mee met musicals. Ik was altijd bezig met ‘iets’ maken, van toneelstukken tot tekeningen bij mijn verhalen. Met name mijn agenda’s stonden vol met illustraties. Voor huiswerk en afspraken was er bijna geen plek meer over!

“Ik was altijd bezig met ‘iets’ maken,
van toneelstukken tot illustraties bij mijn verhalen.”

Tijdens mijn rechtenstudie en daaropvolgende baan als jurist werd dat echter allemaal steeds minder en ik merkte dat ik daardoor ook steeds minder vrolijk werd. Dat moest dus anders! Begin 2018 wilde ik daarom heel graag ‘iets’ anders gaan doen. Maar wat wilde ik dan gaan doen? Ja, ‘iets’ creatiefs, ‘iets’ heel anders. Uiteindelijk werd dit ‘iets’ mijn website Quelque Chose.

Tekenen en schrijven pakte ik weer op en ik begon met het bijhouden van een Bullet Journal. Een schot in de roos. Ik kreeg weer energie en steeds meer creatieve ideeën. De uitwerking van deze ideeën en mijn gedachtenspinsels over allerlei zaken wil ik graag met jullie delen! Ook neem ik jullie graag mee in mijn bovengemiddelde interesse voor stationery (sommigen zullen zeggen verslaving, maar dat vind ik zo negatief klinken).

Op Quelque Chose vind je dan ook elke vrijdag een artikel over Bullet Journalling. Verder plaats ik persoonlijke artikelen, reviews, deel ik mijn Netflix tips en nog veel meer. Daarnaast komen in mijn blogs en op mijn Instagram een hoop van mijn illustraties langs. Neem gerust een kijkje als je benieuwd bent wat er zoal uit mijn creatieve koker komt rollen!

Ik hoop dat ik je nog heel vaak terug mag zien op Quelquechose.nl!

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je graag samenwerken? Stuur me een berichtje! Ik ben ook beschikbaar als gastblogger!

Ben je op zoek naar een illustratie op maat? Bijvoorbeeld voor een geboortekaartje of het menu van jouw café? Stuur mij dan ook een berichtje en dan bedenken we samen sowieso iets moois!

Oja, volg je mij al op Facebook en Instagram?

Wil je nog meer weten over mij? Als je deze blogs leest kom je een heel eind!

5 dingen die je moet weten over mij..

Waar mag je mij voor wakker maken?

And the Liebster Award goes too…

28 before 29!

Ik moet iets bekennen…

Copyright

Alle afbeeldingen en teksten die op quelquechose.nl worden geplaatst, zijn eigendom van quelquechose.nl , tenzij anders vermeld, en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook, worden gebruikt door derden.

Indien er andere bronnen worden vermeld, dan zijn deze vaak verkregen met toestemming van andere partijen. Maar ook dan mogen ze niet zonder toestemming worden overgenomen.

Vrijwaring

Quelquechose.nl streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen correct is. Quelquechose.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het wel eens mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Er kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend aan de inhoud van Quelque Chose. Quelque Chose is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website.

Affiliate marketing

Quelquechose.nl maakt gebruik van advertenties en affiliate links van Bol.com en Wehkamp.nl ter ondersteuning van de site. Wanneer jij iets koopt via zo’n link dan krijgt Quelquechose.nl een commissie van dit bedrag, dit heeft voor jou als lezer en koper verder geen gevolgen. Je betaalt dus niks extra.

Close
error: Content is protected !!