fbpx
pwm header
Bullet Journal

Plan With Me! Mijn Bullet Journal setup voor Februari!

De kortste maand van het jaar komt eraan! Valentijnsdag en voor mij persoonlijk een maand vol met verjaardagen. Zin in! Uiteraard krijgt ook deze maand weer een plekje in mijn Bullet Journal. Zoals ik vorige maand aangaf, wil ik voor deze plan with me van februari weer terug naar het basissysteem van Ryder Carroll. Ik heb een goede poging gewaagd al zeg ik het zelf. Het is wel erg roze, dus daar moet je van houden, maar het is nou eenmaal februari.

plan with me februari

Maandoverzicht

Voor mijn plan with me in Februari wil ik dus heel graag weer terug naar de basis. Of naja, zo ver mogelijk dan. Helemaal minimaal gaat mij niet lukken, daarvoor heb ik al teveel geld uitgegeven aan pennen en stiften. Dus een paar illustraties links en rechts kan ik gewoon niet laten. Maar de indeling is in ieder geval wel goed! Links dus mijn kalender, hier kan ik mijn afspraken en gebeurtenissen kwijt. De verdeling van de dag in dagdelen zag ik in de Bullet Journal van Anne van Gouden Lijntjes en vond ik een super goed idee! En op de rechterpagina kan ik dan al mijn belangrijke to do’s van deze maand kwijt.

plan with me februari maandoverzicht

Habit & Mood tracker

Aparte pagina’s voor trackers doet Ryder Carrol niet aan geloof ik, dus hier terug naar de basis gaan kan niet echt. Maar rebels als ik ben, heb ik mijn mood & habittracker deze maand wel omgedraaid. Ja, ja, I’m living on the edge. Verder heb ik wat nieuwe habits toegevoegd zoals mijn telefoon minder gebruiken!

plan with me februari tracker

Blog Planner, Brain Dump & Project KvK

Zoals je ziet heb ik mijn rebelsheid voor deze februari plan with me niet tot één pagina beperkt. Nee, nee, ik heb ook hier de indeling omgedraaid. Wat er daarna is gebeurd bij mijn brain dump weet ik ook niet precies. Lang verhaal kort, ik vind hem verschrikkelijk, maar hé het kan ook niet altijd goed gaan. Accepteren en doorgaan.

plan with me februari planner

Over de linkerpagina ben ik wel tevreden. Komende maand ga ik mijn eigen bedrijfje opzetten en dus heb ik het maar even officieel gemaakt door het Projectje KvK toe te voegen aan mijn Bullet Journal. Nou moet ik wel. Retespannend, maar ondergetekende gaat binnenkort aan de slag als freelance illustrator! Uiteraard blijf ik ernaast bloggen, maar ik ben dus binnenkort ook in te huren voor al uw tekenklussen en illustratiewensen!

Weekoverzicht

Eigenlijk doet Ryder Carroll niet aan weekoverzichten. Maar ik vind dat best onhandig. En hij roept ook altijd dat als jij het wel handig vindt, dat het gewoon mag! Dus heb ik voor deze februari plan with me een klein weekoverzichtje gemaakt, waar ik toch wat informatie kwijt kan. Wederom geïnspireerd door Anne heb ik linksonder wat ruimte leeg gelaten om in de loop van de week een illustratie te plaatsen die past bij die week.

plan with me februari weekly log

En dan rechts begint het echte werk. Het rapid loggen. Ik begin gewoon vanaf 1 februari, ook al is dat niet week 6, maar ik heb week 5 maar half gemaakt dus moest ik de eerste drie dagen van februari ergens kwijt… Ik ben erg benieuwd hoe ik het ga vinden en hoe lang het duurt voordat ik het daily logging weer omzet in een volledig weekoverzicht. Maar we gaan het zien. Ik houd jullie op de hoogte!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!