fbpx
pwm header
Bullet Journal

Plan with me! Mijn Bullet Journal voor november 2018

November! De maand van wind die waait door de bomen. De dagen worden korter, de warme truien kunnen weer uit de kast en de openhaard wordt weer in gebruik genomen. Rond deze tijd kijk ik ook elke dag op de Christmas Countdown, Kerst komt al zo dichtbij jongens! Ik ruik de dennennaalden al! Maar november betekent ook dat ik weer aan de slag ben gegaan in mijn Bullet Journal en voor jullie een nieuwe Plan with Me voor jullie heb. De donkere dagen resulteren deze keer in een sterrenthema. En dankzij mijn nieuwe boek Handettering & Illustratie in je Bullet Journal ben ik voor november veel meer aan het illustreren geslagen!

Mijn Maandoverzicht

De losse vakjes van vorige maand keren in november niet terug in mijn Bullet Journal. Ik wilde heel graag zo’n schaduwlijn toevoegen en had echt bar weinig zin om dat bij 30 vakjes te moeten doen. Dus de dagen zitten weer aan elkaar vast! Verder heb ik deze maand wat meer getekend om het overzicht heen. Ik vind hem zelf heel leuk geworden. Zeker ook de witte stipjes in ‘november’ en de washitape voegen echt wat toe!

pwm november 2018

Mijn Sleep tracker & Habit tracker

Nieuw in mijn Bullet Journal voor november is deze sleep tracker. Ik ben eigenlijk best benieuwd hoeveel uur ik slaap elke nacht. Door mijn habit tracker ernaast te zetten kan ik ook mooi in één oogopslag zien of mijn slaap effect heeft op mijn habits! Ik heb bij mijn habit tracker deze maand ook gekozen voor een nieuwe layout. Ik kan zo wel iets minder habits kwijt, maar ik vond het wel leuk om de boel een keer te veranderen! Spotten jullie het foutje dat ik heb gemaakt? Confessiontime: ik spotte hem zelf pas toen ik de foto had gemaakt en had op dat moment écht geen zin meer om het aan te passen. Maar nu jeuken mijn vingers… Het is ook zo snel verbeterd! Oké Es, omarm het foutje, foutjes zijn soms best leuk! Echt…

pwm november 2018 sleep habit tracker

Mijn Brain dump & Blog planner

Ja, ik vind deze twee dus echt heel erg leuk geworden. Het liefst laat ik ze zo en kijk ik er alleen maar naar. Ik word ook echt blij van de kleuren die ik deze maand heb gekozen. Toch prettig dat er in ieder geval iemand vrolijk wordt van mijn Bullet Journal deze november. De brain dump is volgens het bekende recept, maar deze keer met een telescoop erbij. Want, sterren! De blog planner heb ik ook niet veranderd. Vorige maand heb ik niet zoveel blogs geschreven vanwege onze vakantie naar Japan, maar deze maand ga ik deze weer helemaal volplannen. Houd Quelque Chose in de gaten!

pwm november 2018 brain dump blog planner

Mijn weekoverzicht

In mijn weekoverzicht heb ik ook gekozen voor een nieuwe layout. Eigenlijk een oude nieuwe layout, een paar maanden geleden was dit echt mijn go to weekindeling. Maar na dus een paar maanden afwezigheid in mijn Bullet Journal vond ik het voor november wel weer eens tijd om hem van de plank te halen. Het blijft tot nu toe de prettigste indeling vind ik. Ik ben ook hier weer lekker aan het tekenen geslagen en heb naast de verplichte sterretjes, want thema, ook een lampion toegevoegd vanwege Sint Maarten op de 11e!

pwm november 2018 week

Zo, dit was alweer mijn Bullet Journal setup voor de maand november. Ik vind het superleuk om te horen wat jij ervan vindt! En als je suggesties hebt voor een thema, let me know!

Liefs,

Esther

 

Welke producten ik heb gebruikt:

Leuchtturm 1917

Sakura Pigma Micron fineliners

Crayola 50 Supertips Viltstiften

Fudenosuke brush pen 

2 Comments

 • Anne - Ditisanne.nl

  Wow, ziet er echt superleuk uit! Ik houd ook trouw een bullet journal bij (twee zelfs, een zakelijke en een prive) maar ben niet zo crea hoor! 🙂 Mijn zakelijke BJ is zelfs supersaai maar ik wil ook niet dat nieuwsgierig meekijkende collega’s mijn creatieve uitspattingen zien…
  En voor mijn persoonlijke BJ moet ik gewoon een beetje inspiratie zoeken, dus meestal krabbel ik gewoon wat makkelijks neer.

  Maar als ik jouw foto’s zie moet ik er toch maar weer wat meer tijd aan besteden want het ziet er erg mooi uit!

  • Esther

   Dankjewel Anne!
   Tegenwoordig steek ik ook iets meer tijd in mijn Bullet Journal dan eerst hoor! Een paar maanden geleden was het niet zo uitgebreid allemaal. Ik ben rustig begonnen en het langzaam steeds meer gaan uitbreiden. Maar ik merkte dat ik heel vrolijk werd van het maken van en het kijken naar zulke pagina’s! Dus ga ik er nu elke maand weer trouw mee aan de slag!
   Maar snap heel goed dat je jouw zakelijk BuJo heel minimaal houdt! Wel tof dat je dan ook een persoonlijke hebt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!