fbpx
header pwm september
Bullet Journal

Plan with me! Bullet Journal Setup voor september 2018

Nee, dit is echt geen grap, we zijn gewoon alweer bijna toe aan september! Hallo herfst, thee en haardvuurtjes. En nog maar 118 dagen tot kerst! Het jaar vliegt werkelijk voorbij, maar een nieuwe maand betekent ook weer wat nieuwe pagina’s in mijn Bullet Journal en ik dacht laat ik die eens delen met jullie. Omdat ik eind deze maand op vakantie ga naar Japan heeft deze maand een beetje een reisthema gekregen. Dus veel vliegtuigjes en een heuse paklijst. Onderaan deze blog vind je een lijstje met de producten die ik heb gebruikt, maar eerst dus mijn setup voor september 2018!

Mijn maandoverzicht

Ik begin altijd met een maandoverzicht. Ik vind het prettig om alles in één keer te overzien en het scheelt een hoop heen en weer geblader, #bulletjournalproblems. De dagen heb ik 5 vakjes breed en 6 vakjes lang gemaakt, voor mij is dat genoeg ruimte om kort in steekwoorden op te schrijven wat er die dag gebeurt. Links van het maandoverzicht heb ik nog een vak gemaakt waarin ik de titels van mijn blogposts kwijt kan, zodat ik die niet in het maandoverzicht hoef te proppen. Dan nog wat stickers en washi tapes om het af te maken en tadaa, een maandoverzicht!

bullet journal september maand

Mijn brain dump en habit tracker

Deze twee pagina’s spreken vrij voor zichzelf. Niet dat er veel verwarring kan ontstaan bij wat een maandoverzicht is, maar je snapt wat ik bedoel. Deze pagina’s zijn in ieder geval onmisbaar in mijn Bullet Journal. A girl needs to dump her brain and track her habits!

De brain dump is nu nog leeg, maar zo ziet hij er aan het eind van de maand niet meer uit. Dan is hij helemaal volgeschreven met ideeën voor toekomstige blogposts, websites die ik moet checken en als ik goed was in koken, ook met recepten. Alles wat ik uit mijn hoofd wil hebben schrijf ik hier op. Ik kan dus alle ruimte goed gebruiken en daarom bevat hij niet zoveel toeters en bellen.

De habit tracker heeft iets meer ruimte voor stickers, etc., maar ook daar heb ik het rustig gehouden. Wel was het even een opgave om negen dingen te vinden die ik dan ga tracken in september. Ik was deze indeling tegengekomen op Pinterest en wilde hem per se gebruiken. Ik had natuurlijk ook gewoon voor drie of zes habits kunnen gaan, maar dat zag er weer minder leuk uit vond ik. Dus moesten het er toch negen worden. As you can see is het me gelukt en zijn het er negen, maar ik weet nog niet of ze volgende maand allemaal weer een plekje krijgen. Welke valt er af? Dat ziet u volgende maand in…*dramatische widm-muziek*… Plan with me: Bullet Journal set up voor oktober 2018! Waar is Art Rooijakkers als je hem nodig hebt?

brain dump en habit tracker

Mijn paklijst voor Japan

Nadat ik heel hard heb geroepen dat iedereen voortaan lijstjes moet maken voordat ze gaan inpakken (lees het hier), kon ik natuurlijk zelf niet achterblijven. Practice what you preach! Dus bij deze, mijn paklijst voor Japan. Ik ben iéts uitgeschoten met het aantal stickers, kan gebeuren, als ik eenmaal ga plakken ben ik niet meer te stoppen. Toch ben ik niet ontevreden. Hij is nog niet helemaal klaar, omdat ik het aantal broeken, tops, etc. pas ga toevoegen vlak voordat ik ga pakken. Eerst moet ik nog meerdere outfits met zo min mogelijk verschillende kledingstukken gaan bedenken en tegen die tijd is het hopelijk ook iets duidelijker wat het weer gaat doen. Maar het is een paklijst!

Paklijst Japan

Mijn weekoverzicht

Van alle spreads in mijn Bullet Journal veranderen mijn weekoverzichten misschien nog het meest (voor een aantal voorgangers, check deze post). Ik heb in augustus voor het eerst een verticale lay-out geprobeerd met een hele hoop trackers in de week zelf, maar dat was niet helemaal mijn ding. Dus in september ga ik deze proberen. Iets rustiger, maar nog wel verticaal. Uiteraard gevonden op Pinterest en er lichtelijk mijn eigen draai aangegeven. Niet per se uit creatieve overwegingen, vooral omdat ik gewoon niet alles heb wat de Pinterest-dame in kwestie heeft gebruikt. Ik ben niet helemáál tevreden hoe het is geworden, maar ach, volgende week weer een kans!

Bullet journal week overzicht

Dit was mijn setup voor de maand september, ik hoop dat we met z’n allen een hele fijne maand tegemoet gaan!

Liefs,

Esther

Welke producten ik heb gebruikt:

Leuchtturm 1917

Sakura Pigma Micron fineliners

Fudenosuke brush pen 

Tombow ABT dual brush pen

Washi tape van Diana Leeflang

Stickers komen van verschillende Etsy winkels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!