fbpx
pwm header
Bullet Journal

Plan with me! Mijn Bullet Journal setup voor Januari

Sorry snorrie jongens, ik weet het! Ik ben te laat! Ik heb nog getwijfeld of ik januari dan maar stiekem zou overslaan, maar niets ontgaat jullie. Dus deze valt een beetje in de categorie ‘beter laat dan nooit’. Ik heb er ook geen excuus voor. Life happened zullen we maar zeggen. Maar hier is hij dan toch! Mijn plan with me voor de maand januari. De eerste van 2019! Ik zal je niet nog langer ophouden, dus daar gaan we.

Mijn maandoverzicht

Mijn plan was om deze maand wat minimaler aan de slag te gaan, zodat het allemaal niet teveel tijd hoeft te kosten om te maken. Het is me niet helemaal gelukt. Voor de plan with me van februari ga ik eens goed nadenken of ik een hele mooie minimale setup kan maken! Het thema van januari is in ieder geval blauw, met hier en daar wat sterretjes omdat het nieuwe jaar sparkly and new is!

plan with me januari monthly log

Mood & Habit tracker

Vorig jaar had ik in mijn Bullet Journal een pagina gemaakt om het hele jaar mijn humeur bij te houden. Alleen het terugbladeren naar het begin van mijn Bullet Journal heb ik uiteindelijk tot ongeveer augustus volgehouden. En dat is dan toch weer jammer. Hoe leuk ik zo’n jaaroverzicht ook vind, ga ik dit jaar in ieder geval beginnen met het maandelijks bijhouden van mijn mood! Als ik het dan nu goed bijhoud, kan ik altijd nog een jaaroverzicht maken!

plan with me januari mood tracker

Mijn habit tracker in deze plan with me voor januari is er weer één volgens het oude recept. Hoewel het een klus is om alle dagen op te schrijven, vind ik het er elke keer toch weer leuk uitzien. Ik ben de afgelopen tijd meer aan het handletteren geslagen en dat komt ook in mijn habit tracker weer terug!

plan with me januari habit tracker

Brain Dump en Blog Planner

Dit zijn misschien de pagina’s waar het minimale idee dat ik voor deze maand had nog het best zijn gelukt. Hoewel ik het dan weer niet kon laten om in de rechter bovenhoek wat sterretjes te tekenen… Hier verandert elke maand eigenlijk heel weinig aan. De opzet vind ik gewoon superfijn! Dus totdat ik een beter idee heb, zal hier eigenlijk alleen de kleur en het lettertype veranderen, denk ik…

plan with me januari brain dump en blog planner

Mijn weekoverzicht

Mijn idee om weer een beetje back to basic te gaan en de maand januari wat minimaler op te zetten is bij mijn weekoverzicht helemaal overboord gegaan. Nu moet ik toegeven dat ik graag meer vakjes wilde proberen en ik de lijnen hier al voor had geschetst. En ik blijf gewoon een beetje lui, dus vond het makkelijker om mijn oorspronkelijke idee dan maar door te zetten en volgende maand op de minimale tour te gaan!

plan with me januari weekly log

Zo dit was het dan alweer! Mijn plan with me voor januari! Mijn eerste blogpost van 2019, de kop is eraf. Het komende jaar ben ik een hoop van plan en een paar van deze plannen kun je hier lezen. Mocht ik je hebben gemist op 1 januari, dan wens ik je nu alsnog een heel gelukkig nieuwjaar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!