fbpx
pwm header
Bullet Journal

Plan with me! Mijn Bullet Journal voor december!

December, het heerlijk maandje is gekomen! Of naja, is er bíjna. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, zoveel gezelligheid in het vooruitzicht! SkyRadio wordt the Christmas Station en de dozen met kerstversiering mogen van zolder. Ik kan niet wachten! Het thema in mijn Bullet Journal voor deze maand kunnen jullie ook vast wel raden, dat is natuurlijk KERST! Mijn Bullet Journal heeft er nog nooit zo feestelijk uitgezien. Ik heb deze maand ook twee extra pagina’s toegevoegd speciaal voor alle voorbereiding voor de feestdagen. Dus, ben je klaar voor een flinke dosis kerst? Pak dan je rode en groene stiften en plan with me voor december!

plan with me december

Mijn maandoverzicht

Zoals altijd begin ik mijn Plan with me met een overzicht van de maand, deze keer december! Het kerstthema is hier niet te missen. Voor sommigen is het misschien iets te heftig, maar feestelijk is het wel! Ik heb dezelfde indeling als vorige maand aangehouden, alleen de dagen zijn iets kleiner geworden (5×5 in plaats van 5×6). Dit komt omdat 31 december heel eigenwijs in week 1 van 2019 valt en daardoor een extra regel toevoegt.

plan with me december monthly log

plan with me december monthly log close up

Mijn sleep & habit tracker

De sleep tracker heb ik ook in december een mooi plekje gegeven. Ik vond het afgelopen maand toch wel grappig om dit bij te houden. In december ga ik er dus mee door! De tracker zelf neemt best wat ruimte in, dus was er hier niet veel plek over om illustraties toe te voegen. Hij is daarom wat minder heftig dan mijn maandoverzicht.

Mijn habit tracker is ook iets rustiger, maar ik heb de kleuren rood en groen zoveel mogelijk laten terugkomen. Ik probeer deze maand dezelfde habits bij te houden. Gezond eten, geen alcohol en niks uitgeven zijn natuurlijk gedoemd te mislukken in december, maar het is een poging waard! Ook een leuk idee is om deze maand juist alleen maar feestelijke habits bij te houden. Bijvoorbeeld koekjes bakken, kerstfilms kijken of kussen onder de mistletoe.

plan with me december habit sleep tracker

plan with me december habit tracker close up

Mijn brain dump & blog planner

De Plan with me voor december is natuurlijk niet compleet zonder deze twee! Ik geniet zo van mijn brain dump pagina’s. Elke maand gaan ze weer helemaal vol. Ook de blog planner begin ik steeds beter te gebruiken en het helpt me echt om een beetje vooruit te denken over mijn blogs. Bij beide is niet echt veel ruimte om helemaal los te gaan met illustraties, maar ze zien er toch heel feestelijk uit vind ik!

plan with me december brain dump blog planner

Mijn holiday preparation

Een extra toevoeging deze maand! Ik ben hartstikke Nederlands, maar ik vind Engelse woorden voor sommige dingen gewoon mooier. Holiday Preparation klinkt toch leuker dan feestdagen voorbereiding. Maar goed, op deze pagina’s wil ik alles gaan bijhouden voor de komende feestdagen. Welke recepten ga ik maken, wat moet ik nog allemaal doen voor het kerstdiner en cadeau ideeën! Met de nodige illustraties erbij komt het thema van deze december plan with me hier toch goed naar voren!

plan with me december holiday preparation

plan with me december holiday preparation close up

Mijn weekoverzicht

Tot slot mijn weekoverzicht voor de maand december! Ik heb dezelfde indeling aangehouden als vorige maand. Na een tijdje andere indelingen te hebben geprobeerd, ben ik sinds november weer helemaal verslingerd aan deze. Hij is mooi, snel te maken en heeft genoeg ruimte! Ik ben ook helemaal verliefd op de rode glitter washi tape van de HEMA! Op de foto komt het helaas niet zo goed naar voren, maar het is een hele mooie subtiele glitter!

plan with me december weekly log

plan with me december weekly log close up

Zo, mijn Bullet Journal is klaar voor the most wonderful time of the year! Ik hoop dat deze Plan with me jou heeft geïnspireerd om deze december ook een feestje te maken van jouw eigen Bullet Journal! Als je nog leuke ideeën hebt voor volgende maanden, laat het me weten!

Welke producten ik heb gebruikt:

Leuchtturm 1917

Sakura Pigma Micron fineliners

Crayola 50 Supertips Viltstiften

Fudenosuke brush pen 

Faber Castell kleurpotloden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!