fbpx

Privacy

Privacy Verklaring van de website https://www.quelquechose.nl

Contactgegevens:

Wil je met mij in contact komen? Dat kan via het contactformulier op de website of via de mail: info@quelquechose.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Quelquechose.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

  • Voor- en achternaam (bij achterlaten reactie of contact opnemen via contactformulier)
  • E-mailadres (bij achterlaten reactie of contact opnemen via contactformulier)
  • IP-adres (bij bezoeken van de site en achterlaten reactie)
  • Locatiegegevens (bij bezoeken van de site)
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website (bij bezoeken van de site)
  • Internetbrowser en apparaat type (bij bezoeken van de site)

Verwerking persoonsgegevens

Quelquechose.nl ontvangt jouw persoonsgegevens via:

Google Analytics
Via het statistiekprogramma Google Analytics kan ik onder andere bekijken hoeveel mensen mijn blog bezoeken, welke artikelen het meest worden gelezen en waar deze lezers vandaan komen. Met deze informatie kan ik mijn website verder optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. Google Analytics verkrijgt de informatie middels jouw IP-adres. De dienst heeft van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met derden. Voor meer informatie over Google Analytics klik hier

WordPress
Als lezers reacties achterlaten op de site of contact met mij opnemen via het contactformulier, verzamelt Quelquechose.nl de data getoond in het reactie- of contactformulier. Jouw naam, e-mailadres en IP-adres zijn dan zichtbaar voor mij.

Facebook en Instagram
Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die bij Facebook en Instagram over jou bekend zijn. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn content interessant is. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Opslag persoonsgegevens

Bewaartermijn
Quelquechose.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. IP-adressen en email adressen die zijn verkregen doordat je een reactie achter hebt gelaten blijven bewaard tot de website offline wordt gehaald.

Bezoekers onder 16 jaar
Quelquechose.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via info@quelquechose.nl, dan kan ik de informatie verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Quelquechose.nl deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst / verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Quelquechose.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Quelquechose.nl jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Quelquechose.nl werkt samen met de volgende partijen:

  • Strato is de host van Quelquechose.nl
    Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Strato.
    Strato heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Daarnaast gebruikt Quelquechose.nl cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van de computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Cookies door derden
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden of in samenwerking met Quelquechose.nl.
Hieronder een overzicht:

  • Google Analytics
    Meten hoe je de website gebruikt, hoe je mij hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Bol.com
    Meten via welke affiliate link of advertentie je naar de website van Bol.com gaat.
  • Social Media
    Op Quelquechose.nl staan social media buttons. Door deze buttons kan je artikelen delen op een social media platform.  De meeste social media kanalen werken met cookies. Ik heb geen invloed op hoe zij de cookies plaatsen. Lees de privacy verklaringen van de betreffende social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Cookies uitschakelen en verwijderen
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. In de help-functie van je browser kun je vinden hoe je dit moet doen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je Quelquechose.nl bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Quelquechose.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@quelquechose.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
Quelquechose.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Quelquechose.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@quelquechose.nl.

Close
error: Content is protected !!