fbpx
bullet journal tracker
Bullet Journal

Superleuke ideeën voor Bullet Journal trackers!

Je weet nu hoe je met een Bullet Journal begint en je gebruikt al de meest voorkomende trackers, maar wat kan je dan nog meer bijhouden in je Bullet Journal? Ik kan je vertellen, genoeg! Er zijn eindeloos veel ideeën en in deze blogpost geef ik je een paar leuke voorbeelden van andere trackers voor in jouw Bullet Journal! En als klap op de vuurpijl heb ik ook nog een superleuke kortingscode voor je, dus lees snel verder!

Maak een lijstje voor films!

Films die je net hebt gezien, of films die je nog wil gaan zien. Je kan ook bijhouden welke films je bijvoorbeeld allemaal in de bioscoop hebt gezien. Op dit moment heb ik ook in mijn eigen Bullet Journal een lijstje met films en series die ik wil zien. Als ik er één heb gekeken, kan ik hem afvinken. Mijn lijstje is vrij basic, maar je kan hier ook lekker veel illustraties toevoegen, zoals ik ik heb geprobeerd bij de foto’s hieronder!

bullet journal movie tracker
movie tracker

Hou bij welke boeken je hebt gelezen!

Ook een leuk idee is om bij te houden welke boeken je allemaal hebt gelezen. Ik gebruik ongeveer één Bullet Journal per jaar en zo heb ik in december een leuk overzicht! Je kan deze pagina ook gebruiken om je leesdoelen te bereiken. Zo moet ik van mezelf een bepaald aantal boeken per jaar lezen (wisselt nog wel eens) en daar kan ik mijn tracker dan op aanpassen!

book tracker

Schrijf je spaardoelen op!

Wil je ergens voor sparen? Dan is daar waarschijnlijk wel een handige app voor, maar het is eigenlijk veel leuker om je spaardoelen op een speciale pagina in je Bullet Journal bij te houden. Ik word er ook veel te blij van als ik weer een vakje mag inkleuren dus dan gaat het sparen op de één of andere manier toch sneller.

Savings tracker

Maak een Bucket list!

Je Bullet Journal is ook de ultieme plek om jouw Bucketlists bij te houden! Ja, ik zeg lists, want je kan er nooit genoeg maken! Iedereen kent natuurlijk het lijstje van dingen die je gedaan wilt hebben voor je ‘the bucket kickt’, de pijp uit gaat dus.. Maar je kan bijvoorbeeld ook een lijstje bijhouden van dingen die je in elk seizoen graag wil doen! Zo zie je hieronder op de foto mijn Winter Bucketlist!

winter bucketlist

Maak de mooiste pagina’s in je Bullet Journal

Door illustraties en grappige indelingen te gebruiken bij onder andere de trackers in mijn Bullet Journal, probeer ik van elke pagina een feestje te maken. Maar soms is het vinden van inspiratie nog best lastig. Misschien heb jij daar ook wel eens last van of maak je überhaupt geen gebruik van illustraties omdat je bang bent dat het niet mooi wordt. Dan heb ik nu een hele leuke tip voor je!

Bulletjournalstore.nl geeft namelijk in samenwerking met Anne Jorinde Kuiper van Gouden Lijntjes een online training speciaal voor illustreren in een Bullet Journal! De training start op 5 januari 2019 en bestaat uit 4 online videolessen en 2 Facebook livesessies. Je leert dan de basics van illustreren en hoe je jouw illustraties, bijvoorbeeld door middel van kleurgebruik, naar een hoger niveau kan tillen!

Wil jij 2019 ook lekker creatief beginnen? Of wil je nog iets meer weten? Kijk dan snel hier! Je kan daar jouw kaartje kopen en je vindt er meer informatie over de training. Nu mag ik jullie van Bulletjournalstore.nl ook een korting aanbieden! Hoe leuk is dat? Als je gebruik maakt van de code ‘quelquechose‘ bij het afrekenen, krijg je 20% korting op de training! Deze korting is geldig tot 14 december 2018. Ik ga de training ook volgen en ik heb er onwijs veel zin in! Doe je ook mee?

Welke producten ik gebruik:

Leuchtturm 1917

Sakura Pigma Micron fineliners

Crayola 50 Supertips Viltstiften

Fudenosuke brush pen 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!