fbpx
the Christmas Chronicles
Feestdagen,  Films en series

The Christmas Chronicles, zien of overslaan?

We gaan gewoon lekker verder met de kerstfilmreviews! Nadat ik jullie al heb laten weten of jullie The Princess Switch en A Christmas Prince: The Royal Wedding moeten gaan bekijken, kan ik die andere grote kerstfilm die Netflix dit jaar heeft uitgebracht natuurlijk niet overslaan! The Christmas Chronicles! De film staat sinds 22 november op Netflix en is gemaakt door de makers van Home Alone. Dat feitje alleen al maakte mij voorafgaand aan de film zeer enthousiast, Home Alone 2: Lost in New York is en blijft namelijk één van mijn favoriete kerstfilms. Maar hebben ze het waargemaakt? Moet je The Christmas Chronicles gaan zien of kan je hem overslaan?

The Christmas Chronicles

Teddy Pierce en zijn zusje Kate vieren dit jaar voor het eerst kerst zonder hun vader. De kerstsfeer in Huize Pierce is door zijn overlijden dan ook niet zoals het vroeger was. Als hun moeder ineens ook op kerstavond moet werken, zit Teddy voor de zoveelste keer opgescheept met zijn kleine zusje. Ze besluiten die nacht te proberen om de Kerstman te filmen en slopen dan per ongeluk zijn slee. De Kerstman kan nu onmogelijk alle cadeaus op tijd bij iedereen krijgen. Zal het Teddy en Kate lukken om samen met de Kerstman Kerstmis te redden?! Voel je die spanning? Ik wel…     

the christmas chronicles
© Netflix

Zien of overslaan?

Chris Columbus, je hebt me niet teleurgesteld. Deze film is absoluut een aanrader. Hij is knotsgek en gaat alle kanten op, maar hij kijkt ongelooflijk lekker weg. De Kerstman is eens een keer wat minder jolly (I don’t do Ho Ho Ho, that’s a myth, FAKE NEWS!), de kerstsfeer zit er goed in zonder dat het mierzoet wordt en ik denk zelfs dat mijn vriend deze film kan waarderen. Naast Kurt Russell als bad ass kerstman, was mijn hoogtepunt van de film stiekem de cameo van Goldie Hawn. Ga hem bekijken en oordeel zelf, maar deze hoef je in ieder geval niet over te slaan!  

De trailer van The Christmas Chronicles:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!