fbpx
Netflix the princess switch
Films en series,  Is het wat?

Netflix-tip: To all the boys I’ve loved before

Hou je van romantische komedies? Van highschool movies? Hou je van een film met herkenbare personages waarbij de chemie van het scherm af spat? Nou, dan heb ik me toch even een Netflix-tip voor je! Komt ie: To all the boys I’ve loved before.

De film staat sinds 17 augustus op Netflix en ik baal dat ik hem pas net heb gekeken. Moet je nagaan hoe vaak ik hem al had kunnen zien? De film krijgt lovende kritieken en wordt al één van de beste films van Netflix tot nu toe genoemd. Ik kan dit alleen maar beamen en ik raad iedereen dan ook aan om direct te stoppen met waar je mee bezig bent en Netflix aan te zetten. Doe jij de drankjes? Ik pak de popcorn wel!

To all the boys I’ve loved before

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han en vertelt het verhaal van Lara Jean Covey, een zestienjarig meisje die al haar hele leven liefdesbrieven schrijft voor de jongens waar ze een crush op heeft. De brieven zijn geheim en het is dus uiteraard niet de bedoeling dat iemand ze ooit leest, maar hé het is een film dus je raadt het al, op een dag lekken de brieven uit! Wat volgt is een verhaal waar je spontaan zelf liefdesbrieven van wilt gaan schrijven.

netflix - to all the boys i've loved before
© Netflix

Instant classic

Toegegeven, ik ben een sucker voor dit type film. Bij de aftiteling zit ik met een grote grijns op mijn gezicht en wil ik eigenlijk direct weer op play drukken. To all the boys I’ve loved before is een typische romantische komedie. Vrolijk, met een beetje drama en je verlangt stiekem weer terug naar je eigen eerste middelbare schoolliefdes. Nu denk ik dat als ik destijds liefdesbrieven was gaan schrijven naar al mijn crushes het mij niet per se een vriendje had opgeleverd, eerder een block op MSN. Maar hé het werkt wel heel leuk in een film!

Natuurlijk is hij heerlijk voorspelbaar, maar de acteurs en het camerawerk maken van deze film wel echt een topper. Visueel is hij prachtig, ik heb hardop moeten lachen en ik ben helemaal verliefd op Peter Kavinsky. Net als de rest van de wereld zo blijkt, de beste man heeft op dit moment al 6 miljoen volgers op Instagram!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over John Corbett! Jawel, Aidan Shaw maakt ook zijn opwachting in deze film en oh wat is het fijn om die man weer te zien. Wanneer komt Sex and the City nu eindelijk eens op Netflix, Netflix?! Gewoon HBO even heel lief aankijken…

Maar terug naar To all the boys I’ve loved before. Als je het mij vraagt heeft Netflix hiermee een instant classic te pakken. Ik denk dat ik hem nog een keer ga kijken. Nu… Meteen….

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!