fbpx
wakker maken
Food,  Persoonlijk

Waar mag je mij voor wakker maken?

Niet zo lang geleden kreeg ik deze vraag al eens gesteld. Ik was genomineerd voor een Liebster Award en dit was één van de vragen van Nydia voor mij. Toen was ik daar vrij kort en duidelijk in. Eten. Je mag mij wakker maken voor eten. Maar naarmate de dagen verstreken dacht ik dat ik daar toch iets meer toelichting over moest geven. Dit was totaal geen excuus om al deze dingen in huis te halen zodat ik ze op de foto kon zetten. En daarna kon opeten. Echt niet. Puur omdat ik dacht dat jullie misschien wel zouden willen weten met welk eten je mij dan wakker mag maken. Dus, daar gaan we! Je mag mij wakker maken met…

Hotdogs

Ik hou van hotdogs. De goedkope variant dan wel. Die je opwarmt in de magnetron en waar je dan een bak saus overheen gooit. Heerlijk. Uiteraard kan ik zo’n fancy ambachtelijke hotdog ook zeker waarderen, maar bevind je jezelf ooit in de situatie dat je mij wakker moet maken, neem dan gewoon zo’n magnetron hotdog van €1,- mee. Succes gegarandeerd!

wakker maken hotdogs

Sushi

Ligt misschien ook wel voor de hand met mijn liefde voor Japan. Maar mijn liefde voor sushi was er echt eerder. Ik eet gewoon heel graag sushi. Het liefst all day every day. Ik ben nu wel een beetje verpest door alle fantastische sushi die ik in Japan heb gegeten, maar met een bak sushi mag je mij nog steeds wakker maken, 100%.

wakker maken sushi

Poffertjes

Yes, weer een ongezonde optie. Maar wakker worden gemaakt is ook best heftig. En als iemand je dan wakker maakt en zegt, “Goeiemorgen, hier heb je een prei”, ja daar wordt niemand vrolijk van. Een bord met poffertjes daarentegen… That brings a smile to my face!

wakker maken poffertjes

Drop

En dan het liefst sprotten. Dat is drop. Hele lekkere drop. Het zijn van die visjes en ze zijn een beetje hard en zout. In de supermarkt zijn de ‘echte’ niet te koop (is misschien maar beter ook), alleen een soort dikke zachte versie van Haribo. Die eet ik ook prima hoor, ben de moeilijkste niet, maar bij de drogist of de bioscoop hebben ze de echte. Als ik die zie MOET ik ze hebben…

wakker maken drop

Rijstwafel met humus en tomaat

Omdat ik graag wil laten zien dat ik echt niet alleen maar suiker naar binnen prop op een dag, heb ik één #fitgirl optie. Ik vind dit namelijk best wel lekker. Je krijgt misschien niet zo’n grote glimlach van me als bij de hotdog, maar toch zeker wel wat omhoogkrullende mondhoeken hoor.

wakker maken rijstwafel

Dit waren vijf dingen waar je mij sowieso mee mag wakker maken! Uiteraard kan ik de lijst nog veel langer maken, ik heb het nog niet gehad over bitterballen… Taart… Chips… Hmm, ik voel dat hier wel een vervolg op gaat komen. Voor jullie uiteraard, niet omdat ik er trek in heb…

Liefs,

Esther

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
Close
error: Content is protected !!